Biografie

Zangeres, musicalactrice en entertainer Soraya van Dijk (1997) groeide op in Dronten (Flevoland). Musical interesseerde haar al op jonge leeftijd. Soraya was al aan het zingen en dansen vanaf 2 jarige leeftijd achterin de auto met Elisabeth de musical. Zo heeft Soraya van haar achtste tot haar veertiende lessen gevolgd op de Musicalschool Karakter in Dronten, waar ze met alle plezier de basics heeft geleerd en waar ze daarna twee jaar met volle glorie les gegeven heeft. Vervolgens volgende Soraya privé zanglessen bij Nurlaila Karim en verschillende masterclasses van o.a. Tony Neef, Gerlinde Vlieghart, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Jimmy Hutchinson.

Na veel gespeeld, gezongen en geoefent te hebben op vele plekken van schouburgen in o.a Kampen, Haarlem, Rotterdam, Zwolle etc. Ging ze studeren, en na het afronden van haar musical opleiding ging Soraya de planken op.
Ze was klaar om haar talent te laten zien en te stralen.

Ze laat je lachen en ontroeren met haar stem. Maar nog belangrijker is dat je geëntertaind wordt en dat lukt haar!

Momenteel geeft ze zang,dans,musical lessen door heel Nederland vanuit haar eigen bedrijf en vanuit joy4all te Dronten. Les geven is iets wat Soraya zeker ook met veel plezier en liefde doet.