Biografie

Biografie

Zangeres, musicalactrice en entertainer Soraya van Dijk (1997) groeide op in Dronten (Flevoland). Musical interesseerde haar al op jonge leeftijd. Soraya was al aan het zingen en dansen vanaf 2 jarige leeftijd. Zittend achterin de auto met Elisabeth de musical, en een show opvoeren wanneer daar het moment voor was.
Zo heeft Soraya van haar achtste tot haar veertiende lessen gevolgd op de Musicalschool Karakter in Dronten, waar ze met alle plezier de basics heeft geleerd en waar ze daarna twee jaar met volle glorie les gegeven heeft. Vervolgens volgde Soraya privé zanglessen bij Nurlaila Karim en verschillende masterclasses van o.a. Tony Neef, Gerlinde Vlieghart, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Jimmy Hutchinson.

Na veel gespeeld en gezongen te hebben op vele plekken van schouwburgen in o.a Kampen, Haarlem, Rotterdam, Zwolle etc. Ging ze studeren, en na het afronden van haar musical opleiding ging Soraya de planken op.
Ze was klaar om haar talent te laten zien en te stralen.

Ze laat je lachen en ontroeren met haar stem. Maar nog belangrijker is dat je geëntertaind wordt en dat lukt haar!

Soraya geeft ook les! Dat doet ze maar al te graag met veel passie. Ze geeft ze zang,dans,musical lessen door heel Nederland.
Daarnaast heeft ze vele mensen mogen verblijden,
Zo kwam ze in 2019 in o.a. Liverpool, België, Lissabon,
Florence om boekingen te verzorgen.

Ze kan niet wachten op alle mooie dingen die er weer gaan komen.